De strijd gaat voort.... we zijn intussen zo'n 3 weken aan het spuiten, poetsen, slopen en bouwvakkeren. Helaas hebben we het waterprobleem niet kunnen oplossen waardoor het wat langzamer gaat dan dat we gedacht hadden. Maar er is redelijk resultaat, dat geeft moed. Sommige delen krijgen we ondanks het prima werkende reinigingsmiddel en de door de huisbaas aangeleverde nog zwaardere stoomcleaner wat moeilijker schoon. Andere delen, de deuren bv., worden brandschoon. De zolder en de kleinere ruimtes zijn nu klaar, de grote voertuighal moet nog voor ongeveer 3/4 deel. Met het huidige tempo zou het eind deze maand zo ver moeten zijn dat alles spic en span is en na een weekje drogen de witte tornado los gelaten kan worden. We zullen zien.

Naast het schoonmaken is er ook begonnen met de verherbouw. De ramen op zolder zijn nu vrij en de zoldervloer is onder de ramen opengemaakt zodat er in ieder geval iets van daglicht komt in de toekomstige kantine en opslaghokken. De huidige deuren/doorgangen zitten natuurlijk naar ons idee op de foute plaats, de betonzaag in de muur dus en nieuwe gaten zagen. De Sgt kok/menagemeester is er maar druk mee. Hij heeft de toiletpot ook al vast ingemeten, toch belangrijk.

Tot slot een nieuwe afbeelding in de (in het verslag "aan het werk I" gestarte) portretreeks "DKOmannen met een tevreden glimlach" : de CC.