Afgelopen twee weken druk bezig geweest met bouwactiviteiten. In de ondertussentijd droogt het dak en de muren zodat we binnenkort kunnen beginnen met het schilderen. Nog een hoop voorbereiding te doen, dat wel. Her en der houtwerk schuren, alles wat liever niet wit moet afplakken en zoveel mogelijk de gaten in de muren dicht. Onze prioriteiten hebben we helaas al wat moeten bijstellen: Augustus nadert rap en dan moeten we eigenlijk al beginnen met verhuizen, En dat is stiekum nog een hele operatie, stellingen leeg halen en alle meuk transportgereed maken bijvoorbeeld gaat behoorlijk wat tijd kosten. Daarom hebben we besloten de grote voertuighal, het magazijn in het midden en de zolder als eerste klaar te maken. De rest (foefhok,kantine,enz.) kan later nog.

Op de foto's een paar van de gemaakte vorderingen. De doorgang langs het foefhok naar de kantine en de muur in de grote voertuighal, hierin is een grotere doorgang gemaakt naar het magazijn in het midden van de loods zodat we veel gebruikt materiaal op pallet zo binnen kunnen rijden. Daar boven zat al een toegang richting de zolder. De zolder gaan we gedeeltelijk voor opslag van minder gebruikte uitrustingen gebruiken en het is de bedoeling om er een werkplaats/opslag voor verbindingsmateriaal te maken.

 

Voor de oplettende kijker...wat ligt daar achter in de hal ? Onze laatste materieelaanwinst, een gesloten huif voor een CADI aanhangwagen. Restauratieprojectje nr 7 of zo, geplande datum inzetbaar : dec 2022 met wat mazzel.

DKOmannen met een tevreden glimlach nr 4. De SLD motor-ordonnans/monteur motorvoertuigen.

De Plv C-ONHGP.