Mocht u gedacht hebben dat na "de grote verplaatsing" alles over was, vergist u zich. Helaas was er in gebouw 25 op de PMK te Ede nog het nodige achter gebleven. De moed, na de, toch wel inspannende, zaterdag van de grote verplaatsing, weer bij elkaar geraapt. Wat mannen opgetrommeld en aan de slag gegaan om het restant in/op karren te plaatsen en in VH weer te ontladen.

 

In eerste instantie dachten we het in ongeveer 1 dag te kunnen redden. Misvatting: het werden er drie. Maar het resultaat mag er zijn. Alles (op nog twee vau's na) staat in VH. Binnen en droog. Nog niet vragen hoe het daar staat, want het ordentelijk opslaan, neer zetten wordt ook nog een uitdaging. Dit is echter een onderwerp voor een volgende keer.

 

Nu eerst allemaal een weekje verlof van het werk in VH. Bijkomen en rust pakken. In september gaan we dan wel weer "vrolijk" verder. Het gaat uiteindelijk allemaal wel goed komen.

De traditie bij het schrijven van verslagen voor de "Verplaatsing HQ DKO" schrijft voor dat ieder verslag wordt afgelsoten met een (vrolijke) foto van een DKO-er. In dit geval van ons jongste lid.