En weer een stap verder. Vandaag de laatste voertuigen van Ede naar Voorthuizen gebracht. Een vreemd transport, Daf YA 328 + tractor met Daf YA 314 aan de triangel over de Veluwe. Maar gelukt !

En leeg.

Taak voor deze zaterdag : voertuigloodsinrichting nogmaals herschikken want er moeten nog 5 europallets, twee 3-tonners en een 1-tonner bij. pffffff geen probleem.....

Besloten het baan voor baan/deur voor deur aan te pakken. op de 1ste baan komt Daf YA 314 opknapproject, toolset aanhanger en 1x Daf YA 126. Bij de Daf YA 314 alle losse keukenspullen die we op voorraad hebben en een werkbankhoekje. De europalletstelling zo inrichten dat we die kunnen vullen zonder veel slepen met auto's. Mooi plan...eerst die baan maar leeg halen dan, weer slepen met alle meuk.

En weer iets voller.
En 1ste baan helemaal vol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verliep allemaal redelijk vlot, wel wat jammer dat de CC besloten had tussendoor wat aan de PR te gaan werken, bijna 2 uur 2 handen kwijt. Voor straf mocht ie de bezem ter hand nemen.....De Plv C-ONHGP en SLD handlanger waren redelijk afgetraind aan het eind van de dag.

En vegen.

De tweede baan was snel klaar. Eigenlijk was het de bedoeling op deze baan 2x Daf YA 328 te plaatsen. Gaat ff niet door wegens ruimte gebrek. Zolang de zolder en andere ruimtes nog niet klaar zijn is het noodzakelijk een deel van alle meuk op te slaan in de voertuigloods. De 2de Daf YA 328 moet een tijdje buiten slapen.....Niks nieuws op een Mobcomplex....

 

En tweede baan ook vol.

Bleef over de derde baan, hier komen 2 Daf's YA 126 te staan en een aanhanger. Een van de twee moet nog komen vanuit DKOmobcomplex Amsterdam dus dat scheelt nu ff werk.

En alles vol.

Als besluit weer een foto van een tevreden DKO-er, de SLD Handlanger.

 

De Plv C-ONHGP.