Op twee 3-tonners na is alles binnen nu....grotendeels onoverzichtelijke bende.... maar daar gaan we wat aan doen! Toch mooi zo'n optimistische inslag.

Bij binnenkomst vanochtend een voorzichtige ronde gedaan door de loods om te zien hoeveel er sinds de "grote verplaatsing" nog bij gekomen is en vooral ook wat. Het viel mee en er was zelfs al begonnen met schilderwerk in het toekomstige foefhok.Intussen was de CC ook gearriveerd, de overige DKO-ers zijn vandaag druk in Ede voor de heideoptocht, met z'n tweeŽn aan het werk. Uiteraard na een uitgebreid werkoverleg met ruim koffie in de zon!

GeÔmproviseerd koffiehoekje nummer 26......

Het plan voor vandaag : foefhok zo vermogelijk inrichten.

 

Drie muren en het plafond zijn al mooi wit, stellingen plaatsen en het PSU-dozengebergte wat instortend opgestapeld staat in de toekomstige kantine er in. Helaas is de trap naar de zolder die in het midden van het foefhok komt nog niet geplaatst...we moeten het bij deze actie laten, Was ook genoeg gesleep met die zware dozen, weer de beste dag uitgekozen qua temperatuur bleek.

Tegen 15.00u was de temperatuur zover opgelopen dat werkgeluiden maken niet echt fijn meer ging. Kalm aan de boel aan kant, de CC richting heideoptocht, de Plv C-ONHGP via een omweg weer terug naar het noorden des landsch. Prachtige dag.

En dan de traditionele foto van DKO-er met tevreden glimlach... De SLD chauffeur bergingsvoertuig/mont. motorvoertuigen.

De Plv C-ONHGP.