Evenement             : Verenigingsdag
Evenementdatum : 29 apr 2012
Locatie                     : Prins Mauritz kazerne, Ede
Foto’s                       : Foto reportage Verenigingsdag 29 apr 2012.

Volgens het programma voor vandaag zou er een les camouflage worden gegeven en de voertuigen voor de ODKL ingeladen worden. Door de niet overtuigende opkomst (door verschillende oorzaken o.a. 2e en 3e echelons onderhoud aan een aantal DKO-voertuigen)) is de les vervallen en komt deze een andere maal aan de orde en is direct begonnen met het inladen van de voertuigen. De twee nieuwe rekruten vielen wat dat aangaat direct met de neus in de boter. Ze werden direct aan het werk gezet.

Na een drietal laadmeesters benoemd te hebben verliep het inladen, ondanks de nodige pauzes voor koffie (met tompouzen), frikandellen en kipkorns, voorspoedig. Rond 1500 uur was alles ingeladen.

Er was zelfs nog tijd om wat machinerieën te starten waarbij bleek dat er door de 3e echelons werkplaats ernstige fouten waren gemaakt bij de revisie van de carburateur van het DYNAF-aggregaat (er stroomde meer benzine langs dan er doorheen). De onhgp heeft dit voorlopig zelf maar opgelost door kannibalisatie van een ander aggregaat.

Mooie dag met lekker werken. Op naar de ODKL.

C-DKO