Evenement             : Bunker Bremen – JOTA
Evenementdatum : 20 t/m 22 oct 2023
Locatie                    : Nabij bunker Bremen Hoek v. Holland
Foto’s                       : Bunker Bremen – JOTA

Verslag Bunker Bremen – JOTA – 2023

In de zomer van 2023 kwam de Stichting FortHvH bij DKO op het net of wij in october 2023 een verbindingsdisplay konden verzorgen ter ondersteuning van de JOTA. Na ampel overleg, zowel binnen de vereniging als met de St. FortHvH, stond er dan ook in het weekend van 20 t/m 22 oct 2023 een verbindingscentrum nabij de ingang ri. de bunkers Bremen en Hamburg. Het verbindingscentrum is opgebouwd en bemand door DKO en het gehele weekend in bedrijf geweest (enige ondersteuning vanuit onze voormalige vijand was in deze ook welkom).

In overlevering heeft de verslaglegger begrepen dat het vrijdag en zaterdag behoorlijk nat was (uitdaging met al die electrische apparatuur) terwijl de zondag gelukkig een mooie dag heeft opgeleverd (alles droog, scheelt enorm in opruim en schoonmaak tijd) wat ook het aantal ge-interesseerde bezoekers enorm omhoog bracht.

Wat de mannen mij terug gekoppeld hebben is het een goed weekend geweest, zijn er mooie verbindingen gemaakt en was er veel interesse vanuit het publiek.  Zeker voor herhaling vatbaar.

Zie ook het fotoalbum voor een indruk.

CC-DKO