Evenement             : LPLG – TRIS-bivak
Evenementdatum : 28 t/m 29 sep 2013
Locatie                     : Kasteelse Bossen, Horst (Limburg)
Foto’s                       : Foto reportage LPLG 2013

DKO was ook in 2013 weer aanwezig op het Histrorisch Weekeind van het LPLG, gehouden op het terrein van de Kasteelse Bossen te Horst (Limburg).

Na met onze moedervereniging VHM keiharde afspraken gemaakt te hebben over omvang van onze locatie (zodat we niet, zoals vorig jaar toen ook de organisatie bij de VHM was neergelegd, wederom in een “verdomhoekje” zouden terecht komen) arriveerden we op vrijdag voorafgaand aan het evenement op het terrein. Iedereen was er, m.u.v. van vertegenwoordigers van de VHM. Na een goed uur wachten liet de coördinator zich dan uiteindelijk zien om doodleuk te vertellen dat we exact dezelfde locatie hadden als het jaar daarvoor. Je kunt je voorstellen dat dit niet in dank werd afgenomen en we ons aardig in de luren gelegd vonden (we hadden in 2012 voorgenomen om de organisatie zelf te doen, maar na gesprek met bestuur VHM, ons toch laten overhalen om de organisatie door de VHM te laten doen. En dan krijg je dit.).

Maar goed, er was niets aan te veranderen (behalve dan afreizen naar huis, gezien de kosten om op Horst te komen was dit niet echt een optie), dus toch maar gestart met het opzetten van een TRIS bivak, Na ook nog veel geld te hebben betaald aan het LPLG (sic!) voor een beetje brandhout (welke we, nadat dit zielig hoopje op was, maar zijn gaan aanvullen met hout uit het bos) kon het evenement wat ons betreft van start.

Echt los komen deed het helaas niet, (te?) weinig publiek voor een dergelijk groot terrein, temperaturen zwaar beneden peil en dan ook nog een niet zo fantastische locatie om een jungle bivak neer te zetten (op een weiland met een paar boompjes op een rij) waren maar enkele redenen hiertoe.

Dit moet en gaat volgende keer echt anders. In ieder geval hebben we de foto’s nog die u HIER kunt zien.

N.b. voor een korte geschiedenis van de TRIS: zie onze pagina Geschiedenis TRIS