Evenement             : LPLG – TRIS-bivak
Evenementdatum : 28 t/m 29 sep 2013
Locatie                     : Kasteelse Bossen, Horst (Limburg)
Foto’s                       : Foto reportage LPLG 2013

Evenement : LPLG – Tris-Bivak

Evenementdatum : 28 t/m 29-09-2013

Locatie : Kasteelse Bossen, Horst (Limburg)

Zoals bijna ieder jaar was DKO ook nu weer aanwezig op het LPLG gehouden op het terrein van de Kasteelse Bossen te Horst (Limburg).

Na met onze moedervereniging VHM afspraken gemaakt te hebben over omvang van onze locatie (zodat we niet, zoals vorig jaar toen ook de organisatie bij de VHM was neergelegd, wederom in een “verdomhoekje” zouden terecht komen) arriveerden we op vrijdag voorafgaand aan het evenement op het terrein. Iedereen was er, m.u.v. van vertegenwoordigers van de VHM. Na een goed uur wachten liet de coördinator zich dan uiteindelijk zien om doodleuk te vertellen dat we exact dezelfde locatie hadden als het jaar daarvoor. Je kunt je voorstellen dat dit niet in dank werd afgenomen. Maar goed, er was niets aan te veranderen en dus toch maar gestart met het opzetten van een TRIS bivak, Na ook nog veel geld te hebben betaald voor een beetje brandhout (welke we, nadat dit zielig hoopje op was, maar zijn gaan aanvullen met hout uit het bos) kon het evenement wat ons betreft van start.

Echt los komen deed het helaas niet, (te?) weinig publiek voor een dergelijk groot terrein, temperaturen zwaar beneden peil en dan ook nog een niet zo fantastische locatie om een jungle bivak neer te zetten (op een weiland met een paar boompjes op een rij) waren maar enkele redenen hiertoe.

Dit moet volgende keer echt anders. In ieder geval hebben we de foto’s nog die u HIER kunt zien.