Spring naar de hoofdinhoud

Verenigingsdag 30 mei 2010

Evenement             : Verenigingsdag
Evenementdatum : 30 mei 2010
Locatie                     : Fort by Vechten, Bunnik
Foto’s                       : Foto reportage Verenigingsdag 30 mei 2010

Verenigingsdag 30 mei 2010

De dag waarop het infanterieweer, ons beloofd op de verenigingsdag van maart, dan ook daadwerkelijk op ons los gelaten werd.

Vele leden van ons hadden dit al waarschijnlijk zien aankomen en hadden zich afgemeld (zonder gekkigheid: er waren wat zieken en vele moesten helaas nog werken). Hierdoor stond er een select gezelschap op de vroege zondagmorgen klaar op Fort by Vechten.

Na enkele belangrijke mededelingen van de luit is er aandacht besteed aan een stukje exercitie (er waren nieuwe leden aanwezig) en de veiligheidsmaatregelen t.a.v. bewapening. Na een gezellige lunch en wat opruim activiteiten van PSU uit een kofferbak werd de middag dit keer vroeg afgesloten en ging een ieder rond een uurtje of drie zijn eigen weg.

De volgende verenigingsdag, gepland op 27 juni, wordt verplaatst naar zaterdag 26 juni a.s.. Dan is het namelijk Veteranendag. DKO zal deze in de avonduren in Zoetermeer (op de Markt) opluisteren met de veldkeuken (in Zoetermeer is het dan culinaire week en daar sluiten wij dan met de actieve veldkeuken dan mooi op aan).

C-DKO