Evenement             : Heideoptocht
Evenementdatum : 122 aug 2015
Locatie                     : Ede
Foto’s                       : Foto reportage Heideweekoptocht 2015

Een van de grote evenementen in Ede is de zogenaamde Heideweek. Deze bevat traditioneel een rondrit waarbij diverse organisaties, individuen, verenigingen etc. een wagen, kar, fiets of zichzelf opfleuren in een door de organisatie aangegeven thema. Voor 2015 was dit thema “de jaren ‘80”. Oh, ja, DKO, als gevestigd te Ede, doet ook mee aan deze optocht, wat u niet geheel verrast zal hebben omdat dit verslagje op onze website is gepubliceerd.

Ja, jaren ’80 wat bedenk je daarbij – Toen was Ede nog een Garnizoensstad… en latat onze uitrusting nu toevallig daar bij aansluiten.

Dus eigenlijk niet veel te doen, onze uitrusting is de display op zich al. Toch wat spandoeken laten maken om aan te geven waarom we zo meereden en aangekleed met paarse (het is tenslotte “Heideweek”) ballonnen.

Heideweek 2015: Voorbereiding: Wel een vrolijk gezicht, niet dan?

Opstellen vlak bij ons HK en dan in een klein uurtje rondje Ede. Dank zeggen aan de organisatie en voor de koffie weer terug op HK. Altijd weer een leuk, kort, evenementje vlak bij onze voordeur.

Heideweek 2015: Tijdens de rit.

Naschrift: Op het moment van het schrijven van dit kort verslagje wisten we nog niet dat dit onze laatste optocht zou zijn. Want later in het jaar zouden we verhuizen naar Voorthuizen en ons geliefde Ede (beter ons geliefde Prins Mauritz kazerne) verlaten.

C-DKO