Onderhoudsdag 29-06-2019 op ons eigen HK.


Evenement             : Onderhoudsdag 29-06-2019 op ons eigen HK.
Evenementdatum : 29 juni 2019
Locatie                     : vml. mobcmplx, Voorthuizen
Foto’s                       : Onderhoudsdag 29-06-2019 Voorthuizen

Laatste hand aan de waterleiding voor de brandslang.

Zo nu en dan hebben we iets anders dan een verenigingsdag om dingen te leren of een evenement om het geleerde uit te beelden. Juist een, onderhoudsdag. En normaliter staat een onderhoudsdag in het teken van onderhoud aan materieel zoals bijvoorbeeld tafels en stoelen schilderen, of voertuigen nalopen smeren en/of repareren.
Maar deze onderhoudsdag hebben we besloten dat we de laatste (?) paar klusjes op het hoofdkwartier maar eens af zouden maken, zoals het aansluiten van de waterleiding naar de brandslang, tapijt tegels leggen in het foefhok en als er nog tijd is: eindelijk ook eens de vlaggenmast omhoog.
‘S ochtends begonnen met… koffie, na de koffie een plan de campange gemaakt en aan het werk. De ploeg voor de brandslang moest eerst naar de winkel om koppelingen etc te halen, ondertussen was de rest begonnen met tapijttegels leggen in een stuk van de gang en in het foefhoek. Veel snijden passen en nog meet snijden. De heren van de brandslang ook weer terug en voor je het doorhebt liggen de tegels op hun plek en is de brandslang operationeel. De jongens van de de brandslang weer terug naar de winkel om het overtollig spul terug te brengen. (Spul wat we niet gebruiken en alleen maar in de weg ligt hebben we immers zat.

1 ijsje? Het waren er wel meer!

Ondertussen met zijn allen nog een paar ijsjes gegeten, een pallet vol met houtworm vervangen en de vlaggenmast omhoog gezet. Dus de eerst volgende keer kan de driekleur ook op verenigingsdagen wapperen.
We hadden een kleine maar zeer effectieve ploeg deze dag.

Heren bedankt.

Timmerman 41DKO