Evenement             : LPLG weekeind
Evenementdatum : 129 t/m 30 sep 2012
Locatie                     : Horst Limburg
Foto’s                       : Foto reportage LPLG Horst 2012

Een kort verslagje over onze aanwezigheid op het festival Levende Geschiedenis van het LPLG

Na een paar jaar afwezigheid door het evenement “Militairy Event” te Assen was DKO weer eens aanwezig op het festival van het LPLG . De daadwerkelijke organisatie voor deelname was aan onze moedervereniging (VHM) overgelaten. Dus, ondanks de nodige doorgegeven randvoorwaarden, was het spannend om te zien waar we zouden resideren op het terrein waarop het festival georganiseerd werd (Kasteelse Bossen, Horst, Limburg). Omdat we voor de uitbeelding van de TRIS (troepenmacht in Suriname) hadden gekozen zou een plek in het bos wel gepast zijn.

Helaas het mocht niet zo zijn. Het bleek dat we in een hoekje van een zeer groot weiland waren geplaatst. Ter plekke konden we daar ook niets meer aan veranderen.

Goed, even deze tegenslag verwerken en het beste er maar van maken.

Met veel kunst en vliegwerk stond er op vrijdagavond een acceptabel kampje. Niet echt waarvan je zei: topklasse, maar gezien de (on)mogelijkheden wel het beste wat we ervan konden maken. Zaterdag en zondag waren de publieksdagen. Zaterdag rustig, zondag druk. Door de locatie waar wij zaten niet heel veel bezoekers gehad, die ons wel gevonden hadden waren wel zeer geïnteresseerd.

Al met al hebben we ons wel vermaakt, de volgende keer toch maar weer zelf de organisatie doen?

C-DKO

N.b. voor een korte geschiedenis van de TRIS: zie onze pagina Geschiedenis TRIS