Evenement              : Verenigingsdag
Evenementdatum  : 30 october 2021
Locatie                     : mc Ede-driesprong/ vml mc Loenen
Foto’s                       : Verenigingsdag 30 october 2021

Deze verenigingsdag zouden we naar de open dag op mc Ede driesprong gaan. Deze open dag staat in het kader van innovatie binnen de huidige KL. Op het zogeheten FieldLab SmartBase waren electrische heftrucks vrachtwagens en andere voertuigen te zien, evenals verlichting die overdag stoom opwekt dmv een zonnepaneel en dat inwendig opslaat, en ‘s avonds bij een vooraf ingestelde lichthoeveelheid weer aangaat. Ook waren er uitrolbare zonnepanelen te zien een gewone Fennek en op poster de zogeheten E-fennek. Helaas was door het slechte weer veel afgelast en zijn we na een bezoekje aan de frietkraam weer richting ons eigen MC vertrokken, om daar nog voor de lunch te arriveren.

De rest van de dag hebben we gevuld met koffie drinken, het foefhok opruimen en in het magazijn het nodige aan tentpalen uitzoeken en markeren, 3 vaten systemen anders neerzetten zodat het ook op 1 pallet past ipv 2 wat verloren haringen en toebehoren van een van onze officierstenten gevonden en opgeborgen. Ook wel belangrijk om te vermelden is dat een van onze in Voorthuizen gesneuvelde transport karren weer inzetbaar is, de sgt keukengroep heeft het uitgebroken metalen wiel er weer vakkundig opgelast waarnaar hij door de plv c vkgp in de grondverf is gezet afwachtend op een laag ral 6014…

Dat heeft 2 voordelen:
1 de kar waar de kar instond (beetje dubbel maar goed) is nu leeg en dus inzetbaar om andere spullen (lees zooi) in op te slaan.
2 de door de sgt gerepareerde kar kan nu mooi gebruikt worden om voor evenementen de vrachtwagens te laden. bijv, je gooit er een cp tent op en rolt hem met gemak naar het voertuig, scheelt weer een hoop gesjouw.

 

Na een lekkere warme hap ‘s avonds zat deze dag er weer op, de open dag bleek dus geen dagvullend programma te zijn maar de overgebleven tijd is desalniettemin goed besteed.

Plv c vkgp

Videoregistratie “De Gelderlander” – 30-11-21

Verslag “De Gelderlander” – 30-11-21