Evenement             : Verenigingsdag
Evenementdatum : 25 en 26 mei 2013
Locatie                     : Prins Mauritz kazerne, Ede
Foto’s                       : N.v.t.

Dit weekend niet één maar twee verenigingsdagen. Hoop te doen. Instructie “gidsen” zodat onze nieuwe rekruten de voertuigen schadevrij achteruit een loods of parkeerplek in kunnen leiden en veel opruimwerk.

Helaas hadden de heren instructeurs het zaterdag zo druk dat ze geen fotootjes van de lesbewegingen hebben geschoten….blijft over de vraag : zijn de instructeurs zo vergeetachtig of de nieuwe rekruten zo hardleers…

Zondag 26 mei hoofdzakelijk opruimen, de Bussum Bridgeheadmeuk moest nog uit de S12 en terug in de toch al overvolle stellingen. Wat eigenlijk betekende dat eerst de stellingen her-ingericht moesten worden en daarna bekeken wat we waar opbergen. We pogen ieder jaar minstens 1x een logische indeling te maken maar op de één of andere manier is na twee evenementen de stelling weer één grote puinhoop. Om over de andere bergplaatsen in de loods maar te zwijgen.

Maar na een uur of wat slepen met tenten en pallets vullen begon het er dan toch wat op te lijken. Zelfs het gangetje achter het foefhok was weer enigzins begaanbaar. Alleen achter de 3de deur blijft ‘t hopeloos. Toch nog maar eens in de boeken opzoeken hoe je ook alweer een Mobcomplexloods inricht misschien??

C-DKO