Evenement             : Koel – Luisterpost Gorichem
Evenementdatum : 29 sep t/m 1 oct 2017
Locatie                     : Wallen Gorichem
Foto’s                       : Foto reportage Koel Luisterpost Gorichem 2017

Omdat ik ( de Plv C-ONHGP) niet weet wanneer ik tijd heb voor een volledig verslag alvast een fotoverslagje.

Filmverslag (met dank aan organisatie Koel) DKO vanaf 06:49 tot 08:28

Vrijdagmiddag vertrek uit Voorthuizen, Nekaf en Daf YA 126 vol gestouwd, de dienstfietsbanden nog even snel voorzien van versche herfstlucht.Aankomst in zonnig Gorinchem, direct op bastion8 het bivak opbouwen, nat van het zwetuhhhh.

In de avond en de nacht barstte de regenbuien los, nu  nat van de regen. Wel mooi plekkie daar…

Zaterdagmorgen in alle vroegte komen de mannen binnen, opbouw pup-tentenkampje kan beginnen en de eerste bezoekers worden geklokt.

De verkenningsgroep stond bij de weg verkenningsdingen te doen en loksoldaatje te spelen om de bezoekers boven op het bastion te krijgen, lukte heul best. Op het bivak werden de bezoekers ontvangen en rondgeleid. de verbindingsmannen waren bezig met onderhoud aan de wd1 tt telefoonkabels die we gebruikt hadden tijdens wampex 2016. Werd wel eens tijd…

De Plv C-ONHGP is een paar keer stoer wezen wandelen met de mannen over de stadswallen, vond de Gorinchemse bevolking best leuk. De avonduren hebben we doorgebracht met op de achtergrond de molen de Hoop.

Zondagmorgen met stramme botten uit de puptent (behalve dan de fris en fruitige Plv C-ONHGP want die sliep in officierstent op luxe veldbedje) en ontbijt nuttigen.

Om daarna weer snel verder te gaan met publiek entertainen.

16.00u. waren we d’r wel klaar mee. Inpakken die hap, afsluiten, leuk presentje afhalen bij de organisatie van het KOEL-evenement ( een organisatie die prima voor elkaar was) en wegwees. In Voorthuizen snel de bende weer uitladen, gelukkig kon alles droog in de tentzakken en met een goed gevoel weer huiswaarts…iedereen blij.

De Plv C-ONHGP.