Evenement             : Luchtlandingen Ede
Evenementdatum : 20 en 21 september 2019
Locatie                     : Wijde veld, Ginkelse heide, Ede
Foto’s                       : Fotoimpressie luchtlandingen Ede 2019 (let op ruim 10 min. Klik rustig door)

Dit jaar was DKO wederom aanwezig op de luchtlandingen op de Ginkelse heide te Ede. Dit jaar stond in het teken van de herdenking van het feit dat het 75 jaar geleden is geweest dat Market Garden heeft plaats gevonden. Gezien het feit dat verbindingen (mede) oorzaak waren tot het mislukken van deze operatie is DKO al weer een paar jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan met amateurzendvereniging Romeo Foxtrot om juist dit aspect extra onder de aandacht te brengen. Zo ook dit jaar.

Er werd dan ook al op vrijdag 20 september 2019 druk gewerkt om alles in orde te brengen voor de zaterdag waarop de luchtlandingen zouden plaats vinden en er veel publiek verwacht werd.

En zo geschiedde: het is zaterdag goed druk geweest met veel geïnteresseerde bezoekers die ruim de tijd kregen om kennis te nemen van wat wij allemaal aan het uitspoken waren in die tent helemaal achterin op het Wijde veld verscholen achter twee circusachtige tenten. Naar verluid zijn er ook diverse interessante verbindingen gemaakt (zowel via de ether als persoonlijk).