Deel 7. Zoals onze verslaggever van dienst in verslag 6 al aangaf; er valt over het schoonmaken niet veel meer te vertellen dan dat weer de zoveelste bus Dasty erdoor heen gegaan is, we gebrek hebben aan sponzen krijgen en misschien dat dit weekend de bezetting minimaal was (zitten we er door heen, zorgen over Corona (zal niet want Dasty dood alles) of toeval, wie zal het zeggen. Daarentegen, de ploeg die er was heeft wel zoveel werk verricht dat er licht aan de duisternis van het vuil te zien is. We hopen volgend of uiterlijk het weekend daarop alles schoon te hebben! En dan? Klaar?

Nou nee, want, hoewel erg blij met vervangende locatie, is deze absoluut niet passend en is DKO al direct na de brand op zoek gegaan naar een vervangend HK. Onze vaste verslaggever heeft u al twee weken lang geteased t.a.v. deze vervanging maar kon (en mocht van de CC) er verder nog niets over loslaten.

Echter, aangezien de CC afgelopen week de contracten definitief getekend heeft, kunnen wij u deelgenoot maken van het heugelijk feit dat er een nieuw HK gevonden is en wel op

Vml. Mobcomplex Veldhuizen, Loenen.

Per 1 juni as. zal dit onze nieuwe  locatie zijn (en hopelijk de laatste want na Ede en Voorthuizen zijn we wel genoeg verhuisd en hebben we voldoende verbouwd, geschilderd en aangelegd).

Het is een schitterende locatie, de loods (18) is vergelijkbaar met onze huidige loods maar dan zonder roet. Maar, natuurlijk hebben wij zo onze eisen, niet te gebruiken zonder de nodige inwendige aanpassingen ,denk aan vloer, toilet, keuken etc.

Wel kan ik u vertellen dat wij als DKO erg uitkijken naar de verhuizing en stiekem toch ook wel naar het werk want je gaat weer opbouwen.

Tweede helft van dit jaar zitten we er dan ook fantastisch bij op een mooi complex.

Dank vanaf hier aan een ieder die ons op locaties gewezen heeft die beschikbaar zijn/waren. Werd zeer op prijs gesteld.

De CC 41 DKO.